tiistai 24. helmikuuta 2015

Style Inspiration by Robert TaylorSyntyjään Spangler Arlington Brugh syntyi 5.elokuuta vuonna 1911 Yhdysvalloissa. Robert Taylor oli hänen taiteilijanimensä. Näyttelijän lempinimi oli ”täydellisen miehen profiili”, sillä hän oli hyvin komeavartaloinen sekä -kasvoineen ja hänellä kauniit siniset silmät sekä mustat hiukset. Barbara Gartlandin imelien kioskiromantiikkapokkarien aatelisherrat eivät tainneet olla komeutta ihastelevasta kuvauksesta huolimatta sentään näin komeita, hehhe.


Mies viihtyi viiksettömänä ja välillä hänellä oli ohuet viikset kuten tässä signeeratussa potretissa. Hän oli sileästi ajeltuna sekä viiksellisenä unelmien prinssin ruumiillistuma, mutta ohuet viikset tekivät hänet vieläkin komeammaksi ja ihanammaksi.


Robert solmi ensimmäisen avioliittonsa näyttelijätär Barbara Stanwyckin kanssa, ja heidän liittonsa kesti kaksitoista vuotta.


Armand Duvalina Kamelianaisessa


Näyttelijä komisti Alexandre Dumas nuoremman Kamelianainen-romaanin filmatisointia Armand Duvalina. Nuori ranskalaismies menettää sydämensä nuorelle ja kauniille kurtisaanille Marguarite Gautierille, jota Greta Garbo näytteli. Nuorten lempiväisten onni oli määrätty jäämään lyhyeksi, sillä Margueritella oli keuhkotauti... Armandin roolipuvusto on mahtava valinta miesten casual aristocratiin, teemabileisiin tai sulhaselle.
Robert Taylorin pikkusormessakin oli enemmän komeutta ja puoleensavetävyyttä kuin kaimansa koko ruumiissa, vaikka Pattinsonista saisi hyvännäköisen puoleisen ajamalla epäsiistin kaulalle levinnee parran hittoon. Miksi robert taylorit, gregory beckit ja gablet ovat kuolleet sukupuuttoon. Riuduttaa. :D

Pattinsoneille ei voi muuta kuin kohotella kulmiaan... :’D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti