sunnuntai 22. helmikuuta 2015

KorujaniNäyttävät ”kultakorut” ovat minun tyyliäni. (Korulippaisiini on hautautunut sentään vähän hopeaakin.) Ensin meikkaan, seuraavaksi laitan hiukset ja viimeiseksi valitsen korvakorut, kaulakorut ja sormukset. Androgyynit sekä raskaat panssariketjut ja chokerit ovat suosikkikaulakorujani. Naiselliset ja sirot kaulakorut eivät edusta enää tyyliäni Käytän välillä myös mamman vanhaa kaulakelloa, pitkiä helminauhoja ja muita pitkiä riipuksia, esimerkiksi 80-luvulta peräisin olevaa kameeta, jossa on kaksi antiikin kreikatarta.

mamman vanha kaulakello


Korvakoruihin pätee sormus- ja kaulakorupuolesta poiketen sääntö ”Mitä naisellisempi, sitä parempi, kunhan näyttävyyttä löytyy!” Kiinnitän eripariset korvakorut korviini ihan siksi että se on minusta siistiä enkä siksi, ettei minulta löydy samaa paria olevia korvakoruja. ;D Eripariset korvakorut pelittävät mitä mainioimmin toispuoleisen hiuslaitteen kanssa, miksei symmetrisenkin kampauksen kanssa.


Käteni ovat yksi ulkonäköni parhaista puolista hoikkine ja pitkine sormineen. Saatan pistää vielä 80-luvun muodikkaita naisia paremmaksi käsieni korostamisessa, leveillä ja massiivisilla sormuksilla, niin kuin nivelsormuksilla. Samanaikaisesti asustuksessani voi olla kaksikin leveää ja näyttävää sormusta, kahteen käteen jaettuna. Muihin sormiini on pujotettu peukaloita, pikkurillejä ja vasenta nimetöntä lukuun ottamatta sirompia sormuksia kaksin kappalein.

Avatkaa tekin korulippaanne omissa blogeissanne tai kommenttiboksissa. ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, tosi kivannäköisiä koruja sulla! Mie ennen tykkäsin vähän sirommista koruista mutta koko ajan oon opetellut käyttämään sellaisia isompia ja näyttävämpiä, ne on kivoja.

  Miekin vähän aikaa sitten esittelen blogissani eniten käyttämiäni kaulakoruja, mutta voisi varmaan esitellä kaulakoruja lisääkin + rannekorut ja sormukset : )

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, Storithiana. :) Jokainen tykkää ja käyttää millaisia koruja huvittaa, vartalonmallista riippumatta. Vähitellen mäkin siirryin näyttäviin koruvalintoihin. Valinta lähti kypsymään ehkä juurikin iänikuisesta kasarikameesta tai yhdestä nivelsormuksesta.

  Mitä kaikkea oonkaan missannut blogihiljaisuuden aikana. :D Esittele ihmeessä lisää korujasi!

  VastaaPoista
 3. Ihania koruja! Nuo ekat korvikset ovat todella nätit! Sopisivat hyvin kansallispuvun kanssa! Ovatko ne muuten Kalevalaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Voisivat sopiakin. Eivät ole Kalevalakorun, mutta kun nyt mainitsit, niin niistä tulee korubrändi mieleen. Ostopaikka ei ole edes kultasepän liike vaan H&M. :DDDD

   Poista