keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Vuoden 2015 valokuva-albumi - asukokonaisuuksia ja muistelua

Huhti- tai toukokuussa 2015 kotonani Karhulassa poseeraamassa kameralle Vero Modan paidassa ja tyllihameessa, joka on itseasiassa alushame. Petticoatissa voi kuitenkin liikkua ihmisten ilmoilla, koska se ei ole läpikuultava.

Kesäkuun alussa hengailemassa Karhulan ainoassa puistossa, Joki-puistossa, asuna Vilan nahkatakki, 80-luvun mekosta tuunattu hame ja kiiltonahkaiset korkkarit. 

Kesäkuussa 2015 olin kyläilemässä isovanhemmillani Haminassa tuttuun tapaan siivoilemassa, kokkailemassa ja herkuttelemassa pappani nimipäivänä. Takanani näkyy ulkorakennus, jossa on verstas, varastotila, puuliiteri ja puusauna.

Matkustin kesäkuussa kahdeksi viikoksi Espooseen talovahdiksi paritalonpuolikkaaseen. Espoon sisko perheineen lensi Kreikkaan lomailemaan. Puhvihihainen paita on Stockerin, vintagehame mammani vanha ja aurinkolasit Instrumentariumista.

Majaillessani Espoossa talovahtina sattui olemaan Varjotuska Kaisaniemessä. Päällimmäisenä tapahtumasta jäi mieleen toplessina riehunut randommuija, alastonpatsaan takamusta kourinut jamppa ja ulkomaalaiset pullonkerääjät. :D

Heinäkuun lopussa isovanhempien pihalla kasarijakussa

Elokuussa pihalla istuksimassa. Hatustani ja aurinkolaseista tulee mieleen Fedora-elokuva. Aloitin elokuussa palkkatuella Kotkan korttelikotiyhdistyksessä, aluksi puolen vuoden työsopimuksella. Vuonna 2012 olin työkokeilussa samassa paikassa, joskin eri toimipisteessä.

Milla, Jenni ja Suvi järjestivät ensin mainitun kotona Halloween-pippalot. Pukeuduin joksikin Draculan morsiamen tapaiseksi vampyyrittareksi. Nilkkapituinen leninkini sopisi myös esimerkiksi velhottaren tai haltianaisen puvustukseen.

Marraskuussa korttelikodissamme oli tyhy-päivä, jossa meidät oli jaettu kolmeen eri ryhmään. Kuuluin ruokaryhmään, joka valmisti afganistanilaista murkinaa. Muutoin en häärinyt vakituisesti kyökissämme. Välillä olin kassalla sekä tyhjentelin ja täyttelin astianpesukonetta.

Asukokonaisuuteni on kokomusta punaisia kulkuspinnejä lukuun ottamatta, vaikka olen tekemässä Omena-hotellissa lähtöä Millan pikkujouluihin. Enpä ollut pikkujoulujen ainoa kokomustiin pukeutunut naisvieras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti