perjantai 26. toukokuuta 2017

My Warderobe: part 1 bags

My Warderobe -blogisarjasta tulee ainakin neliosainen, mutta korkeintaan kuusiosainen. Aika näyttää. =) Mulle on luontevinta  aloittaa  sarja laukuista, joita omistan enemmänkin kuin mitä tämän postauksen kuvista löytyy. Käsilaukku on niin tarpeellinen asuste minulle, etten tulisi ilman sitä toimeen – enhän poistu koskaan pihaa kauemmas ilman veskaa. Siellä kulkevat pieni meikkipussi, kotiavaimet, kokoontaitettava sateenvarjo, aurinkolasikotelo ja tarvittaessa myös vesipullo ja cashewpähkinät eväänä.


Arkilaukkuihin mahtuvat hyvin luettelemani tarpeellisuudet sekä jotain lisälastia kuten kamera. Onnistuisin melkeinpä pakkaamaan Oriflamen mustaan karvaturriin tai Mic Macin kultaiseen paljettiräjähdykseen yökylätarvikkeet yhdeksi yöksi. Musta kiiltonahkainen laukku on H&M:n, violetti veska myöskin Oriflamen ja harmaa skottiruutusivuinen veska Promod-merkkinen. Minun piti ihan googlettaa Promodista, koska en ollut ennen harmaan kapsäkkini ostamista kirpputorilta kuullut koko merkistä. Se siis on edullinen ranskalainen verkkokauppa, jolla on putiikki Helsingissä Kluuvissa.

 Iltalaukkuina käytän ruskeaa vintagelaukkua, Gina Tricotin mustaa laukkua ja kolmea alinta laukkua.

Vihreä olkalaukun olen hankkinut Glitteristä, kultaisen olkalaukun Cybershopista ja musta pikkulaukku on vintagea. Sanoisinpa juuri kultaisen laukun olevan suosikkini postauksen veskoista niitteineen ja kultapintoineen, joka imitoi krokotiilin nahkaa. Lähes yhtä paljon pidän ensimmäisen kuvan violetista Oriflamen laukusta. Siinä taas viehättää ihanan värin lisäksi muoto; yläosa on kapea mutta pohja leveä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti