lauantai 25. huhtikuuta 2015

Ystäviä


Minulta löytyy valokuvauksellisia ystäviä. Ensimmäisessä kuvassa poseeraa ystävättäreni A, joka näyttääkin ihan mallilta. Ulkonäkönsä puolesta hän voisikin olla malli, mikäli hän olisi pidempi. Muistaakseni hän on yhtä pitkä kuin minäkin eli 168 senttinen.

Ystävättäreni Millakaan ei ole tarpeeksi pitkä ammattimalliksi, mutta se ei ole ollut esteenä tälle malleilusta kiinnostuneelle naiselle. Hänelle on riittänyt niin paljon photoshootteja alternativemallina kuin häntä on kiinnostanut tehdä. Millan hienoja malleilukuvia on nähtävillä hänen Arcane Inspiration -lifestyleblogissaan, instagramprofiilissaan sekä Facebooksivullaan.
Mikkelissä vieraillessani Milla vei minut sivistävälle kaupunkikierrokselle, johon kuului myös Kenkäverossa käyminen. Hän otti kuvia minusta ja minä hänestä. Olin kehitellyt vartavasten Millan kuvaamista varten teeman, jota varten hän laittautuikin vähän viktoriaanisesti. Hän on valmiiksi klassisen kaunis ilmestys, mutta noin naisellisessa goottiasussa hiukset kiharrettuna hän erityisen viehättävä.Milla oli siis puoliverinen nuori noita, johon rikas puhdasverinen rakastaja on kyllästynyt. Ylelliseen elintasoon jo tottuneen naisenalun ei auta loputtomiin vetistellä kotonaan, mikäli hän aikoi pitää tärkeänä pitämästään elintasosta kiinni. Niinpä hän on pakottanut itsensä reipastumaan ja lähtenyt ihmisten ilmoille kauniisti laittautuneena siinä toivossa, että hän löytäisi heti uuden rakastajan itselleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti