torstai 3. lokakuuta 2019

Miten tulla yhtä kauniiksi kuin 1960-luvun filmitähdet?

Eroon kaksoisleuasta

Suorita seuraava kaulavoimistelu. Kaulan tulee olla silloin vasta voideltu. Asetu vuoteelle ja pane suuri tyyny hartioidesi alle niin, että pää jää riippumaan vapaana. Taivuta sitten pääsi taakse päin niin kauaksi kuin voit. Työnnä nykäyksittäin alaleukasi hampaita ylähampaiden eteen ja takaisin. Tunnet varmaan miten lihakset työskentelevät ja venyvät. Tee liike uudestaan kääntäen päätäsi oikealle ja vasemmalle.

Leukaläpsyttelyn jälkeen voit myös sitoa leukaasi tuen, erikoisen leukatuen taikka esimerkiksi elastisesta otsanauhastasi tai puuvillatrikoosta tehdyn siteen. Aseta hampaiden purupinnat vastakkain niin, että alaleukasi työntyy taaksepäin ja että suusi asettuu symmetrisesti. Sitten sidot voidellun leuan ihon kiinteästi kääreellä, joka painaa velton lihan pienempään tilaan. Sidettä voit pitää leuassasi 20 minuuttia ollessasi esimerkiksi kauneuslaudalla kallistuksessa. Voit jättää siteen myös koko yöksi, mutta älä silloin sitä liian tiukalle.


 pitkähiuksinen Elizabeth Taylor

 ja viettelevänä myös lyhythiuksisena
Silmäripsien kasvun edistäminen

Silmäripsien kasvua ja tuuheutumista edistää parhaiten risiiniöljy. Oliiviöljy on järjestyksessä teholtaan seuraava. Öljyn teho paranee, jos siihen lisätään rommia (1 tl rommia, 3 tl öljyä) Öljykäsittelyä on jatkettava säännöllisesti ainakin kuukausi ennen kuin vaikutus alkaa näkyä. Parhaiten käy öljyäminen illalla samalla kun poistat ripsivärin. Ripset voidellaan öljyllä juurista latvoihin, minuutin kuluttua ne pyyhitään kevyesti kahden vanupalan välissä puhtaiksi. Öljyä ei saisi päästä silmään, sillä se aiheuttaa kirvelyä. Kun kasvot on puhdistettu, voitelet ripset kevyesti uudelleen ja jätätä öljyn niihin yöksi.

Leikkaaminen edistää silmäripsien kasvua samoin kuin se edistää muiden pienten ihokarvojen kasvua ja karheutumista. Levitä ripsiharjalla ripsiisi mascaraväriä, niin että näet ripset täydessä pituudessaan. Sitten otat pienet, puhtaat sakset ja leikkaat sieltä täältä ripsistä irti pienenpienen kärkipalasen. Älä leikkaa kovin paljon, älä missään tapauksessa tasaa ripsiäsi kuten entisajan otsatukkaa. Yhtä pitkinä törröttävät ripset tekisivät sinut pöllähtäneen näköiseksi. Parin kuukauden kuluttua voit uudistaa operaation. Ripsien kasvaminen alkuperäiseen pituuteensa ja siitä yli kestää 2 – 3 kuukautta.

 ranskalainen Michéle Mercier Angeliquen roolissa barokkiaikaisessa prinsessamekossa

ja kuumana uimapuvussa


Kallistuslauta – kauneuslauta

Erinomaisen otollinen ajankohta niin sanotun kauneuslaudan käyttöön ottamiselle on juuri lepohetki kylvyn jälkeen. Silloinhan vilkastunut verenkierto kuljettaa tavallista tehokkaammin ravintoa eri puolille kehoamme ja toisaalta taas vie mennessään kuona-aineita.

Useimpien maailmankuulujen kaunotarten salaisiin aseisiin kuuluu niin sanottu kauneuslauta, jolla on levättävä yhtämittaisesti vähintään ½ tuntia. Kauneuslaudan periaate on asennossa – jalat ylhäällä, pää alhaalla. Ja tarkoituksena on saada verenkierto vilkastumaan vartalon yläosassa, tasoittumaan alaosassa jaloissa. Tästä hyötyvät erityisesti kasvojen hipiä ja hiuspohja, joissa solujen uudistumisprosessi ripeytyy. Ja kukapa nainen ei juuri erikoisesti haluaisi olla alati uudistuva ja nuorekas.

Yksinkertainen kauneuslauta syntyy vaikkapa silityslaudasta, jonka toinen laita on pantu tukevasti nojalleen pikku jakkaraa vasten. Tälle laudalle voit sitten levittää huopia ja niihin käydä laudalle pitkäksesi niihin kääriytyneenä. Kauneuslautaa vastaa myös se, että keräät vuoteeseen jalkojesi alle pieluksia ja jätät pääsi ilman pielusta. Samoin voit kohottaa esimerkiksi kirjojen avulla vuoteesi jalkopäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti