sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Suosikkikosmetiikkaa

Bonjour, messieurs-dames. Olen kirjoitellut kosmetiikkatuotteista jotka ajavat halpuudestaan huolimatta hyvin asiansa ja suosikkituotteistanihuulimeikissä erillisessä postauksessa. Tässä postauksessa esittelen Asiansa mainiosti ajavia halpistuotteita -postauksen malliin, siten että sekin koostuu sekä hoitotuotteista että värikosmetiikasta. Halpoja tuotteita löytyy tällä kertaa vain kaksi, mutta loputkin suosikkituotteistani ovat erittäin kohtuuhintaisia. :)




Maybellinen Liquid Eyeliner, sävyssä black/noir ja Laveran Volume Mascara sävyssä 01 black

Maybellinen meikit eivät ole huonoja, joskaan eivät järin ihmeellisiä vastaaviin kosmetiikkasarjoihin verrattuna. Maybellinen eyelineri on ylivoimaisesti edullisten sarjojen parhaimpia hintalaatu-suhteeltaan, ja siinä on itsessään niin näppäränkokoinen sivellin, ettei erillistä rajaussivellintä tarvita hyvään rajausjälkeen. Vähän sinne päin olevat silmänrajaukset eivät kelpaa minulle erityisesti siksi, että rajaan silmäni kissamaisiksi kauttaaltaan. ;D

Jotkut vannovat Kanebon 38 -mascaran nimeen. Sinänsä kolmekasi on laadukas tuote, mutta se maksaa liikaa ja jälki näyttää lähinnä siltä kuin olisi kestovärjännyt ripsensä. Minä kaipaan tuuhentavuutta ripsiväriltä. Laveran Volume Mascaralta saa nimensä mukaisesti volyymiä eikä siitä tarvitse pulittaa kuin kymppi. Mascaran harjankin koko on juuri sopivan siro, joten ripsien mustaaminen hoituu siististi meikatessa.

Mádaran Eye Contour Cream ja Louis Widmerin Gel contour des yeux

Silmänympärysvoiteiden puteleissa lukee että ne vaalentavat tummat silmänaluset ja litistävät silmäpussit. Minulla ei ole silmäpusseja muutenkaan ja luonnostaan tummiin silmänalusiini eivät mitkään voiteet auta, vaan minun on otettava concealeri-paletin keltainen peiteväri avuksi, Muuten luonnonkosmetiikka-sarja Mádaran ja apteekissa myytävän Louis Widmerin silmänympärysvoiteet ovat ihanan hoitavia tuotteita, ihoa virkistävästi. Ne imeytyvät nopeasti eikä niissä ole ainesosia, jotka ovat vähällä saada silmäni ärtymään.


Trindin Nail Repair, sävyssä natural ja Essencen The Gel Nail Polish

Kynteni ovat luonnostaan hauraat ja katkeilevat. Tietenkin biotiini, kalkkitabletit ja erinäiset vitamiinit vahvistavat kynsiäni, mutta ne eivät yksinään riitä kynsien kasvattamiseen ja pituuden säilyttämiseen. Olen saanut aina nysäpituisimmista nysäpituisimmat kynteni kasvamaan Trindin Nail Repairilla, jota löytyy natural-sävyn lisäksi mattana ja helmiäisväreissä. Siksi olen käyttänyt tätä kynnenvahvistajaa neljätoista vuotta! Kun halutaan buustata kynnenkasvua Nail Repairilla kynnet lakataan sillä päivittäin kahden viikon ajan niin että entinen lakkaus poistetaan ensin Trindin omalla kynsilakan poistoaineella tai Mavalan vastaavalla, jotka eivät ole liian vahvoja kuten asetonipitoiset vastaavat. Nail Repairia voi käyttää myös aluslakkana ja teenkin. Manikyyri vaatii ehdottomasti vielä värilakan päälle geelimäisen päällyslakan ollakseen kestävä ja viimeistelty kokonaisuus. Käytän päällyslakkana uutta hyväksi havaitsemaani tuttavuutta Essencen The Gel Nail Polishia, jota aion ostaa jatkossakin huomattuani sen olevan täysin Dermosilin geelimäistä päällyslakkaa vastaavaa. Niillä kahdella päällyslakalla ei oikeasti ole mitään muuta eroa kuin pakkaus ja hinta!


Erisanin hajustamaton Extra Strong -hiuskiinne ja Four Reasonsin Argan Beauty Serum

Hiuslakan sanotaan olevan pahaksi hiuksille. Tätä väittämää en alkuunkaan allekirjoita, sillä hiuksia voi vahingoittaa paljon pahemmin tiheällä lämpökäsittelyllä ja blondauksella sekä shokkivärjäyksellä. Hiuslakka on ehdottoman välttämätön jos haluan pitää hiukseni hallinnassa kampauksessa! Kuitenkaan en voi olla huomaamatta eroa kun olen käyttänyt Erisanin tai LV:n hajusteetonta Extra Strong -hiuskiinnettä. Ne eivät tahmaa hiuksia sellaiseksi massaksi, jonka selvittämisessä menee aikaa, jotta saa iltatoimien yhteydessä papiljotit paikalleen. Hajusteettomuudesta tulee myös kymmenen pistettä ja papukaija-merkki kaupanpäälle, sillä hajusteelliset hiuslakat löyhkäävät tympeälle enemmässä tai vähemmässä määrin.

Latvasuoja on välttämätön hoitotuote jo hartiapituisille hiuksille – eikä suinkaan latvojen tasaaminen joka kuukausi tai ainakin kahden kuukauden välein, vaikka kampaajat niin sanovatkin. Se kertonee jo jotain että latvani eivät kuivuneet eivätkä hapertuneet vaikka latvojen tasaamisesta on minun tapauksessani kulunut pisimmillään yli vuosi. Latvasuojana minulla on ollut Kérastasea, Tigiä ja Bonacurea, mutta Four Reasonsin Argan Beauty Serum on kiistatta ykkönen. Se kosteuttaa latvoja niin tehokkaasti, että sitä ei tarvitse olla erikseen levittelemässä – riittää että hieron öljyä latvoihin/ vähän matkaa pituuksiin pyyhekuiviin suortuviin.


2 kommenttia:

  1. Tuo Four reasonsin tuote on kyllä ihan ykkönen ja tosi riittoisaakin!

    VastaaPoista
  2. Ai niin kaikenlisäksi se on riittoisakin kuten totesit. :) Latvasuojia sai olla muistaakseni ostamassa paljon useammin kuin hiusöljyä.

    VastaaPoista