lauantai 12. elokuuta 2017

Asiansa mainiosti ajavia halpistuotteita

Moi. Sanotaan ettei halvalla hyvää saa, mutta kyllä vaan saa. Minulla on enemmän hyviä kuin huonoja kokemuksia edullisista kosmetiikkatuotteista. Vaatteet ja kosmetiikka ovat se kohde, josta pienituloisen kannattaa aina pihistellä. Tärkeintä on saada laskut maksettua ja itsensä kunnolla ruokituksi. Harrastukset ja muu on ekstraa. Harmi vaan että jotkut hyvin pienituloiset asettavat vaatteet ja kosmetiikan etusijalle olemalla valmiita syömään kaurapuuroa tai nuudeleita viikon putkeen että voivat ostella vaikka satasen edestä kosmetiikkaa. Kosmetiikkaa tarvitessani menettelen niin että pyrin löytämään mahdollisimman monista tuotteista halvimman mutta täysin asiansa ajavan version.


2-3 euroa maksava Novo Fashion Dancing Miracle True Color -luomiväripaletti ja vain euron maksava Magical Halo -eyeliner ovat Wishiltä.  Luomiväripaletti ja Essencen 1,99 euroa maksavat Essencen monoluomivärit sävyissä Youʼare the Greytest ja Coral Me Maybe ovat ihan Lumenen ja Goshin veroisia ja Magical Halo ihan menettelevä. Hajusta ja tönköstä siveltimestä miinusta, mutta aina voi käyttää erillistä rajaussivellintä tarkan rajausjäljen takaamiseksi. Magical Halo hyvittää nämä kaksi puutetta olemalla 2 in 1 tuote, jossa on samassa musta kajalkynä.


Teininä olin niin vannoutunut hiusfriikki että käytin pääasiassa vain kampaamotuotteita. Muistan vieläkin miten Espoon sisko nosteli kulmiani kun ostin Stockalta lähes kolmekymppiä maksaneen Redkenin All Soft -shampoon, joka paljastui käytössä rahantuhlaukseksi, koska ei vaahdonnut yhtään paremmin kuin markettishampoo eikä tehnyt hiuksilleni kerrassaan mitään muuta kuin pesi ne. Kylpyhuoneestani löytyy tänäpäivänä kampaamotuotteiden lisäksi parin euron XZ:n Suklaavanilja -hoitosuihke ja Raparperipunaherukka-shampoo värjätyille hiuksille. Silikoniton shampoo vaahtoaa paljon paremmin kuin All Soft muttei ole liian vahva. Suihkautan kampauksen purkamisen jälkeen hiuksiini suklaavaniljaa, jos hiusten selvittäminen on muuten vähän aikaa vievää puuhaa. Tuoksuna suklaan ja vaniljan yhdistelmä on suorastaan vastustamaton. Suihkauttakaapa sitä kutreihinne kun olette menossa baariin, jollette muuten usko. ;)

Tietenkin Lidlin hajusteeton suihkugeeli on vielä halvempaa kuin LV:n vastaavaa, 2 euroa halvempi. 0 prosenttia hajusteita, 0 prosenttia väriaineita ja 0 pronsenttia parabeenena. Suihkugeelin ph on erittäin ihoystävällinen toisin kuin Palmoliven kamalissa suihkugeeleissä, jotka kuivattivat vartalon ihoa niin että jouduin suunnilleen rasvaamaan itseni päästä varpaisiin.

En maksaisi meikinpoistoliinoista enkä silmämeikinpoistoaineesta, vaikkei minun olisikaan tarpeen pihistellä kosmetiikkaostoksilla. Vähän laadukkaammat kasvopyyhkeet ovat käsittääkseni ohuempia ja pehmeämpiä kuin Cienin hajusteettomat puhdistuspyyhkeet, mutta naamatauluni ei ole niin sokerista että vaatisi moista ylellisyyttä. Cienin puhdistuspyyhkeet maksavat 1,70 euroa. 
S-ryhmän oman merkin Rainbowʼn silmämeikinpoistoaineen tarkkaa hintaa en muista sentilleen – ei ollut ainakaan ihan kolmea euroa.Oliko tässä teille tuttuja tuotteita? Mitkä halpistuotteet ajavat teistä hyvin asiansa tai ovat suorastaan hyviä?

2 kommenttia:

  1. Mielessä on ollut hankkia noita Essencen monoluomivärejä, kun on niin monessa blogissa kehuttu! :)

    VastaaPoista
  2. Ainakaan sua ei tule harmittamaan, vaikket olisikaan tyytyväinen niihin. Hinta niin naurettavan halpa. ;DD Jospa Essencen monoluomivärit - miksei muukin kosmetiikka pelittäisi myös sulla.

    VastaaPoista