tiistai 20. kesäkuuta 2017

Elämäni aakkosetA niin kuin aistillisuus. Tyylissäni pitää olla aina jotain aistillista. Toki talvella menee aika hankalaksi olla aistillinen ilmestys vaatekerroksissaan.
B niin kuin barokki aikakausisuosikkini.
C niin kuin cembalo pianon kirkassointisempi ja kauniimman kuuloinen esiaste. Haluaisin oppia soittamaan sitä vielä jonain päivänä.
D niin kuin Dumas, Alexandre Dumas. Tuottelias ranskalainen kirjailija on ikuisesti eräs kirjallinen esikuvani.
E niin kuin esteetikko. Rakastan kauneutta sen kaikissa muodoissa.
F niin kuin femme fatale, film noirin vaarallinen viettelijätär.
G niin kuin Gloria, toinen etunimeni. Nimi on muuten latinaa, joka sopiikin hyvin latinankielestä ja Antiikin Rooman historiasta kiinnostuneelle naisihmiselle.
H niin kuin historia, rakas mielenkiinnonkohteeni ja harrastukseni
I niin kuin intohimo, tässä tapauksessa seksuaalinen intohimo.
J niin järki. Olen huomannut että elämässä pärjää paremmin käyttämällä järkeä
K niin kuin kirjoittaminen on elämäntapani ja ensirakkauteni. :D
L niin kuin luovuus on yksi suurimmista vahvuuksistani
M niin kuin mielikuvitus. Minulla on niin hyvä mielikuvitus että elän kaiken aikaa todellisuuden ja mielikuvitusmaailmojen risteyksessä.
N niin kuin naisellisuus. Oma tapani ilmentää naisellisuutta on käyttää hameita, korkokenkiä, koruja, laittautua, olla pitkähiuksinen ja hyödyntää naisellista viehätysvoimaani.
O niin kuin oinas. Itsepäinen, vahva ja rohkea huhtikuun lapsi.
P niin kuin pakanuus. Sain vauvana kristillisen kasteen ja kasvoin niin sanotusti tapakristillisessä sijaisperheessä. Kristinusko tuntui aina tavalla tai toisella minulle sopimattomalta uskonnolta etenkin mitä enemmän syvennyin raamatun sisältöön. Löysin 2014 vanhan pakanasuuntauksen, oikean tavan harjoittaa uskontoa. Niinpä erosin sinä vuonna kirkosta.
Q niin kuin quiote, lainaus. Suosikkilainauksiani ovat esimerkiksi: ”Kaikesta mistä on kirjoitettu rakastan vain sitä, mikä on kirjoitettu verellä.” ”Ajat muuttuvat ja me muutumme niiden mukana.”
R niin kuin rokokoo. Olen vielä hullaantuneempi tähän naiselliseen dekadenssityyliin kuin barokkiin. Rokokoo on silkkaa pramean estetiikan juhlaa vaatteineen ja sisustustyyleineen.
S niin kuin sanataide, jota kirjoittaminen on parhaimmillaan toteutettuna.
T niin kuin tanssi. Harkinnassa on aloittaa syksyllä kansalaisopistossa itämainen tanssi.
U niin kuin unelmat. Elämä ei olisi kuin ruoka ilman maustetta ilman kauniita unelmia. Uskalla unelmoida. Kukaan ei voi viedä unelmiasi,
V niin kuin vintage. Kiinnostuksella vintageen on paljon tekemistä tyylini muovautumisessa juuri minun näköisekseni.
W niin kuin Wish-mobiilikauppa. Tykkään tilailla koruja ynnä muita asusteita sieltä, koska se tulee paljon halvemmaksi kuin ostella Henkkamaukasta.
X niin kuin Xandria. Kuuntelen välillä bändiä.
Y niin kuin . Nautin kun minun ei tarvitse herätä aamulla jonnekin töihin, vaan saan valvoa.
Z niin kuin zeniitti, taivaan ylin piste tähtieteessä
Å niin kuin joku erisnimi.
Ä niin kuin äkkipikainen. Aikuisiällä olen muuttunut kärsivällisemmäksi ja rauhallisemmaksi, mutten pääse ikinä kokonaan eroon äkkipikaisesta luonteestani.
Ö niin kuin ötökkä. Ne ovat niin pieniä otuksia mutta monet ovat niin kammottavia ilmestyksiä että ne käyvät hermoille. Kastemadot ovat täyttä horroria.

2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ja oli kiva tietää susta lisää asioita.Upee olet.<3 Suosittelen kyllä tota itämaista tanssia...oon itse myös ihan koukussa tanssimiseen ja tää on mun lemppari tanssilaji.Ihanaa kesänjatkoa ja kiva kun jaksat edelleen bloggailla...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana Katariina. <3 Tarkoitukseni olisi kirjoitella täällä jatkossa itsestäni. Sellaisista asioista, joita ainakaan uudemmat kaverit ja tuttavuudet eivät tiedä musta. :)

    VastaaPoista