maanantai 5. kesäkuuta 2017

Astiahankintoja

Salut, messieurs-dames. Astiakaappini ovat saaneet jotain täydennystä sitten kahden edellisen astiapostauksen, jotka ovat blogini epämääräisiltä sillisalaattialkuajoilta. Sittemmin olen ehtinyt kotiuttaa pääasiassa Kotkan kirpputoreilta aika pitkällä aikavälillä samantyylisiä astioita, hankkinut esimerkiksi yhteen Arabian astiasarjaan kuuluvat pullalautaset sekä ihan yksittäisiä astioita, jotka sopivat asuntoni sisustustyyliin ja värimaailmaan mainiosti.Silti ei ole pelkoa että minulle olisi ehtinyt kertyä sellaista jättimäistä astiakokoelmaa kuin siskolleni M:lle; sen naisen astiakaapistot oikeasti ylettyvät avokeittiöstä ruokailutilaan asti. :D


Viimeisenkin Bodumin mukin säryttyä vaeltelin Helsingin keskustan Stockmannin astiaosastolla aika toiveikkain mielin. Ajattelin vuorenvarmana että enköhän minä löytäisi niin laajasta osastosta juuri samanlaisia mukeja tilalle, mutta niitä kahden kappaleen laatikoissa myytäviä versioita ei löytynyt noinkin isosta tavaratalosta. Selatessani kotkalaisen ylihinnoitellun sisustustusputiikin Facebook-sivua huomasin päivityksen Riviera Maisonin erikokoisista mukeista/ laseista, jotka edustivat samaa hintaluokkaa kuin särkyneet bodumpoloiset ja näyttivätkin vielä tarpeeksi kivoilta ollakseen Riviera Maisonia. Sinänsä olin tyytyväinen löytäessäni tarvitsemani mukit paikallisesta liikkeestä, mutta palvelu puolestaan oli tavattoman surkeaa. Lidlin ynnä muiden päivittäistavaraliikkeiden kassat tervehtivät aina minua, mutta sisustusboutiquen haahka ei mitenkään voinut tervehtiä rahastamisen yhteydessä. En ole enää piipahtanut varmaan vuoteen siinä boutiquessa katselemassakaan mitä sieltä löytyy saatuani tyttärineen boutiqueta pitävästä töykeästä haahkasta tarpeekseni.

Lomonosovin poikkeuksellisen komea  pullalautanen on Espoolaiselta kierrätyskeskuksesta. Villeroy & Bochin Cortina-sarjan pullalautaset taas löytyivät Kotkan Fidasta. Molemmat ovat minulla arkikäytössä aamupala- ja leipälautasina, koska haluan ympäröidä itseni päivittäin kauneusannoksella.

Arabian Myrna-sarjan pullalautaset vieraskahvitukseen ovat vintagehuonekaluja ja sisustustavaraa myyvästä sisustusliikkeestä Mummon puodista, sisustusliike Tamburiinin entisistä tiloista.

Karhulan Pennikirppikseltä ostamani Johann Havilandin Bavaria-sarjan teekuppi saa olla minun taloudessani kahvikuppi, nieleehän se tilavuutensa puolesta paljon enemmän kaffea kuin varsinainen kahvikupponen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti