tiistai 13. kesäkuuta 2017

Arkikampaus ja ilmoitusasiaaHei vaan. Alkajaisiksi minulla on ilmoitusluontoista asiaa blogista. Tänne on tulossa postausten sisältöön ja blogin nimeen vaikuttava remontti, joka tapahtuu kahden viikon sisällä. Historia-aiheiset postaukset siirtyvät omaan blogiinsa ja katoavat täältä. Vaatehistoriaa käsittelevät postaukset ja 80-luvun lehtikuvat saavat jäädä tänne edelleenkin. Muuten bloggailen samoista aiheista kuin ennenkin lifestyleblogin laajassa temmellyskentässä :)

Siirrytäänpä sitten arkikampauksiin, postauksen ensisijaiseen sisältöön. Arkikampaukseni on oltava aika nopeasti tuskarreltavissa, ja kaikkein parasta on ettei arkikampauksen kanssa vierähdä edes varttia. French twistin eli banaaninutturan väkerrän, kun haluan tuoda kasvonpiirteeni esiin samalla efektillä, jonka lyhyeksi leikattu tukka tekee naisella. Tai sitten huolettomat kiharakampaukset ja suuritöisemmät kampaukset vaan kyllästyttävät minua. Siistin banaanin tekeminen ei olekaan ihan helppoa, mutta jokaisen vähintään parikymppisen naisen kannattaisi opetella tämä taito. Banaaninuttura on tuhat kertaa armollisempi ohuille hentoisille hiuksille kuin ponnari tai letti niskassa sekä suoraan sanottuna tyylikkäämpi aikuiselle naiselle. Paras ratkaisu ohuthiuksisuuteen olisi kiistatta ottaa permanentti. Huolettoman pörröiset kasarikiharat ovat taas in.


Banaaninutturan tekemiseen voi käyttää valkkia ja tupeerausta. Pitkistä hiuksista tekee banaanin vain kieputtamalla – toivoen hartaasti Tule hyvä banaani. Älä tule paha banaani!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti