maanantai 25. toukokuuta 2015

Kauneimmat lolitatakit classic- ja gothicbrändeiltä

Salut, messieurs-dames. Classiciin ja gothiciin kallellaan oleva lolitamuoti on pääsääntöisesti sievää, usein suorastaan kaunista – yllätys yllätys. Nämä lolitamuodin haarat ovat erityisen kunnostautuneet hienojen takkien valmistamisessa, joissa on täydellisesti onnistunut leikkaus ja ihastuttavat yksityiskohdat. Tässäpä kuvat kuudesta suosikkilolitatakistani, joista jokainen on erimallinen. Nauttikaa täydellisistä leikkauksista ja eleganssista, jossa kaikki on viimeisen päälle toteutettua.
Moi-même-Moitién Rose Frame Print Coatin jujuja on helman ja kauluksen röyhelöt sekä viehättävät pienet puhvihihat.

Vaikka haaveilen saavani nämä kaikki takit komerooni, Mary Magdalen Velveteen Victorian Jacket on lemppariyksilöni. Siinä on kaikkea, mitä täydellisessä takissa kuuluu olla. Olkoonkin takkiluomuksen nimessä ”victorian” siinä on myös rokokoojakun näköä, niinpä se olisi hyvin rokokoouskottava panierien levittävän hameen kanssa yhdistettynä.

Innocent Worldin Napolen Jacket. 1950-luvun lopussa ja 1960-luvun alussa muodissa olivat jakkupuvut, joihin kuului kynähame ja tämäntapainen jakku aidolla turkiskauluksella tosin. Mammallani olikin sellainen jakkupuku, mutta vain jakku on jäänyt jäljelle. Se ei ole lähellekään näin nätti.

Moi-même-Moitién Rose Frame Print Coatissa saisi kyllä olla myös ja täytyy myöntää etten pidä siitä, että helmassa on oltava tuollainen päänkokoinen logopainatus. Pidän siitä että logo ei näy joko ollenkaan tai se on hyvin huomaamaton.

Mary Magdalenen Victoire Long Coat

Juliette & Justinen La Robe Antique de la Poupeessa iskee se, ettei se peruslolitaa. Jollen tietäisi senolevan classiclolitabrändin valmistama, olettaisin ensimmäisenä sen edustavan vintagea valtavirtadesingnin parista. Koordinaatioideat eivät varmasti loppuisi minulta ikinä kesken, sillä keksisin yhtenään uusia tapoja sen asustamiseen. Sen kanssa kävisi jopa tummat farkut rinnanylikorsetin/ korsettitopin kanssa!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti