lauantai 17. tammikuuta 2015

Shoppailuvinkki hapsunauhan metsästäjille
http://www.jame-system.fi/verkkokauppa/index.php

JaMe-systemin verkkokauppa kauppaa kankaita, sivuverhoja ja ompelutarvikkeita. Ostoksien maksuvaihtoehtoina ovat ennakkomaksu verkkopankkitunnuksin, Paypalilla tai luottokunnan korteilla, Klarna-tili sekä -lasku. Jahdatessani googlettamalla kultaista hapsunauhaa kaksien uusien sivuverhojen teettämistä varten Google opasti minut JaMe-systemiin. Verhoihini tarvitaan 10 metriä kultaista tai vaaleanbeigeä hapsunauhaa sisäsivuihin loihtimaan niihin viktoriaanisuutta. Kotkan Ompelutarvikeliike Nousiaisessa oli parikolme ruppaista metriä ja Eurokankaan valikoimista oli kaksi potentiaalista vaihtoehtoa ilmavalla hinnalla sulostettuna.


Kuvasta saanee käsityksen yksinkertaisista viktoriaanisista verhoista hapsunauhakoristuksin. Samassa ikkunassa riippui usein samaan aikaan pitsinen valoverho niin kuin alemmassa kuvassa.


Valoverhot ovat entuudestaan mukana kotini sisustuksessa, lyhyempinä kuin esimerkkikuvassa
Vaaleakulta ja musta eivät ole 26 millimetrin hapsunauhan ainoat värivaihtoehdot. Muina värivaihtoehtoina ovat lisäksi kulta, valkoinen, punainen ja ruskea. Metri tämän levyistä hapsunauhaa kustantaa 1,70 euroa. Hapsuttoman sentin verhonauhan hinta on vielä alhaisempi: euro. :D JaMe-systemin postikulut on jaoteltu kolmeen hintaluokkaan; pienet postiluukusta mahtuvat postipaketit niin kuin verhonauhaostokset 3 euroa, alle 120 senttimetriä pitkät ja 120 - 180 senttimetrin lähetykset 16 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti