perjantai 23. tammikuuta 2015

Kalustusta synkiön ensimmäiseen kotiin

Nuori synkiö on kohta saamassa avaimet ensimmäiseen kotiinsa, joka on joko pieni päälle neljänkymmenen neliömetrin kaksio tai noin kolmenkymmenen neliömetrin yksiö eikä hän millään malttaisi odottaa! Ei enää kahden sisaruksen kanssa nahistelua suihkuverhoista eikä äidin kynttiläkutsuja saati porukoiden sääntöjä. Hän pääsee tekemään kodistaan juuri oman näköisensä, mutta parasta on että hän tuntee itsensä niin kypsäksi ja itsenäiseksi.

Hän ei joudu ostamaan kaikkea mahdollista ensimmäiseen kotiinsa, sillä häneltä löytyy onneksi entuudestaan lapsuudenkodistaan ihan kiva takorautainen vintagesänky, massiivipuinen kirjahylly ja hyväkuntoinen kirjoituspöytä tuoleineen. Mihinkään antiikkiin, desingniin tai tyylikalusteisiin hänellä ei ole tosiaan varaa, mutta ihan edullisillakin vaihtoehdoilla hän pääsee sisustamaan itselleen synkän kodikkaan tilan, IKEA:n, Elloksen, Jotexin, Jyskin ja On24.fi:n tarjonnalla.


Klaffipöytä muuttuu neljän hengen pöydäksi nostamalla sivut pystyyn illanistujaisia ja kahvittelua varten. Aterimia voi säilyttä kätevässä vetolaatikossa.

 Kirjoituspöytä toimii myös pukeutumispöytänä, kun peili ripustetaan sen yläpuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti