tiistai 20. tammikuuta 2015

20 tuuman korsetissa
Miltei vuosi sitten pidin itsekseni photoshootin, vyötärö kiristettynä 20 tuuman vyötärökorsettiin.  Photoshootin teemana oli hämmästyttävän ”omaperäisesti” naisen yksityisalue, nimittäin buduaari. :D Teeman käyttäminen ei jääne yhteen photoshoottiin, sillä minulla riittää kahta Iitä eli intoa ja inspiraatiota minimissään kahteen toisistaan eroavaan photoshoottiin. Haluaisin poseerata silmät irstaasti hymyillen paheellisena Ludvig XV:n aikainen aatelisnainen, jolla on par’aikaa tuntikausien aamuseremonia meneillään... Ja toisen buduaariphotoshootin hahmoksi ottaisin verkkosukkasääriään kiusoittelevasti, aavistuksen esittelevä 40-luvun lopun femme fatalen...

Tahtoisin kameran taakse jonkun pitkän linjan harrastajan, jolla olisi esteettistä silmää ja aitoa taiteellista näkemystä. Kuvaaja ei missään nimessä saisi olla mikään alastontaiteeseen tai carbabe-horoiluun maanitteleva keski-ikäinen irstailija. Ammattikoulussa opiskellessani eräällä saitilla, Kuvake.netissä oli ”taidekuvaaja” etsimässä malleja puolialastomiin ja alastonkuviin. Se miekkonen kerskaili maksavansa hyvän 150 euron kuvapalkkion mallille. Olin silloin vasta seitsemäntoistavuotias!!! 150 euron kuvauspalkkio siististä häpyalueen vilkkumisesta! Kuka naisenpuoli nyt ei repisi vaatteita kiireesti yltään noinkin hyvästä palkkiosta! :’D Voihan summa riittää kenkäpariin tai kahden viikon ruokiin, kun jättää ulkona syömisen väliin.
 

www.pinupgarage.fi
http://www.boutique-loulou.fi

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja kapea vyötärösi on upea!
    Buduaarihenkiset kuvaukset ovat harmillisen usein vähän turhan pornahtavia ja se ei oo kiva asia. Teemalla saisi aikaan niin upeita kuvia ilman sitä pornoa. Muutamaan upeaan kuvaan olen törmännyt, mutta sitäkin useammin niihin ei niin kauniisti ja elegantisti toteutettuihin.
    Toivottavasti löydät kuvaajan, joka jakaisi näkemyksesi. Itse harrastelijakuvaajana tiedän, miten tärkeää mallin ja kuvaajan samalla sivulla oleminen on.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kauniista kehuistasi. :) Hälytyskellot alkavat soida nopeasti, kun mallien etsijät mainitsevat sanan b u d u u a a r i k u v a u k s e t. Mulla olisi joskus ollut mahdollista päästä ihan asiallisen tyypin kuvattavaksi, mutta suhtauduin itseeni niin negatiivisesti kun ajattelin että hittoako mä missään kuvattavana teen. :D

    VastaaPoista